FOTO Imaginaţia traficanţilor de la Albiţa nu are limite: ţigări de contrabandă ascunse în cabina de toaletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, au descoperit luni dimineaţă un şofer de autocar care intenţiona să introducă în România ţigări de contrabandă ascunse  în cabina de toaletă.

 Şoferul, un tânăr vârstă de 28 de ani, care conducea un autocar ce efectua curse regulate pe relaţia Chişinău - Mangalia, s-a prezentat la controlul de frontieră pentru efectuarea formalităţilor necesare intrării în ţară. Având suspiciuni că se ocupă cu traficul de ţigări, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit,  în cabina de toaleta autocarului 2.000 de ţigarete marca  Rothmans cu timbru de acciză Republica Moldova.

La sfârşitul acestei săptămâni, la acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei un tânăr de 24 ani, care conducea un camion înmatriculat în judeţul Argeş. Pentru valorificarea unei informaţii aflate în lucru, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au găsit ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cabină şi în lada de scule  6.880 de ţigarete diferite mărci de fabricaţie Republica Moldova. În ambele cazuri, ţigările au fost confiscate, iar conducătorii auto amendaţi cu câte 5000 lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite