FOTO Drumul spre Albiţa, deblocat. În zonă se circulă controlat, cu utilajele de deszăpezire pe post de antemergător

0
0

Zeci de maşini rămase blocate pe DN 24 B între Huşi şi Albiţa au fost scoase din zăpadă, cirulaţia reluându-se în zonă, însă sub controlul drumarilor. Autoturismele se deplasează în convoi, având antemergător utilajele de deszăpezire.

În zonă s-a deplasat încă de la primele ore ale dimineţii şi prefectul judeţului Vaslui, Andrei Puică. Autoturismele scoase din zăpadă, precum şi cele staţionate la Primăria Huşi, pe timpul nopţii, ca urmare a indicaţiilor primite de şoferi de la poliţiştii rutieri, s-au deplasat, în convoi spre Vama Albiţa, cele mai multe dintre persoane blocate fiind din Republica Moldova. 

"De la Huşi s-a plecat un convoi format din 50 de autoturisme şi două autocare, în care se aflau, în total, aproximativ 250 de persoane. Convoiul s-a deplasat până la Albiţa, având antemergător utilaje de deszăpezire. La întoarcere, alte 50 de autoturisme s-au deplasat spre Huşi, tot în convoi, având în faţă utilaj de dezăpezire", a precizat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui.

Prefectul Andrei Puică a ajuns astăzi la Huşi

image

Autorităţile menţin restricţiile pe ruta Cransa - Huşi - Albiţa, pentru autovehiculele de mare tonaj. În zonă continuă să acţioneze ultiajele de deszăpezire, însă vântul continuă să bată cu putere, astfel că zăpada se aşează din nou în urma drumarilor.

Peste 70 de persoane fost surprinse ieri în autoturismele blocate de troienele de zăpadă formate pe DN 24 B, între Albiţa şi localitatea Râşeşti.

Pe aceeaşi temă: 

FOTO O tânără de 25 ani a murit în judeţul Vaslui: ambulanţa a rămas blocată în troiene

Căderile masive de zăpadă au luat prin surprindere autorităţile. Municipiul Vaslui, blocat: bolnav cărat cu targa prin troiene, în oraş

Vasluiul, sub troiene. Patru drumuri naţionale şi zece drumuri judeţene închise. Localităţi fără curent electric

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri