Focar de coronavirus la Policlinica Vaslui: şapte angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19 astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
policlinica vaslui

Şapte angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă (Policlinica) Vaslui au fost diagnosticaţi cu COVID-19. În total, astăzi, 11 persoane din judeţul Vaslui au fost confirmate cu noul coronavirus.

Creştere îngrijorătoare a cazurilor de îmbolnăviri COVID-19 în judeţul Vaslui. În urma testelor efectuate în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost depistate 11 cazuri, printre care şi un copil.

Cele mai multe îmbolnăviri au fost confirmate în rândul angajaţilor din cadrul Policlinicii Vaslui. Şapte angajate care îşi desfăşoară activitatea în cadrul birourilor de resurse umane şi contabilitate au fost diagnosticate COVID-19. Valul de îmbolnăviri vine după ce în urmă cu două zile o altă angajată din cadrul Policlinicii a fost confirmată cu noul coronavirus.

Potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, deocamdată nu se impune închiderea activităţii medicale din cadrul Policlinicii Vaslui. O decizie în acest sens va fi luată în funcţie de evoluţia focarului.

Surse neoficiale susţin că numărul mare de îmbolnăviri de la Policlinica Vaslui vine după ce săptămâna trecută o angajată ar fi sărbătorit ieşirea la pensie, organizând un mic ”protocol”. Informaţia nu a fost confirmată oficial, ancheta epidemiologică în acest caz fiind în curs de desfăşurare. Ca o ironie a sorţii, prima pacientă confirmată pozitiv nu a participat la sărbătoarea de pensionare, însă alte colege ar fi intrat în biroul ei. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite