FC Vaslui-Oţelul Galaţi, vineri, ora 19:00. Gabi Balint: „Contează banii din drepturile TV“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui va întâlni în penultima etapă a Ligii I pe Oţelul, pe teren propriu, un meci care se anunţă pe viaţă şi pe moarte, ţinând cont de rivalitatea celor două formaţii.

Cu doar două etape înainte de finalul acestui sezon, antrenorul Vasluiului îşi avertizează elevii să nu se gândească la vacanţă, deoarece şi-a propus să termine campionatul cu două victorii. Primul hop este meciul de mâine seară, cu gălăţenii de la Oţelul, un meci care poate conta pentru urcarea Vasluiului cu încă un loc în clasament, ceea ce înseamnă mai mulţi bani din drepturile TV.

„După acest meci, Oţelul poate să urce trei locuri, iar noi avem şasne de a mai urca cel puţin un loc. Asta înseamnă foarte mulţi bani din drepturile de televiziune. De aceea ce aşteaptă un meci greu. Galaţiul e o echipă foarte bine pusă la punct din toate punctele de vedere. Le-am zis şi la jucători că va fi mai greu decât a fost cu Dinamo. Simt o relaxare în vestiar, însă eu le-am spus băieţilor că încă nu s-a luat vacanţă şi că trebuie să jucăm până la capăt“, a declarat Gabi Balint într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi:

Porumboiu atacă :„Numai nişte minţi bolnave îşi închipuie blaturi cu Vaslui“

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite