Doi soţi din Vaslui, ucişi de un recidivist periculos. Chemaţi de tatăl criminalului, poliţiştii i-au aplicat o amendă şi-au plecat, cadavrele fiind găsite a doua zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul a fost reţinut în faţa unui bar din sat FOTO Simona VOICU
Autorul a fost reţinut în faţa unui bar din sat FOTO Simona VOICU

Un dublu asasinat s-a petrecut noaptea trecută în judeţul Vaslui, în localitatea Draxeni, comuna Rebricea. Un bărbat de 71 de ani şi soţia acestuia de 65 de ani au fost ucişi de fiul unui vecin. Aseara, tatăl criminalului a cerut ajutor Poliţiei pentru a-l linişti pe fiul său, care făcea scandal.

Update: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au confirmat că tatăl suspectului a sunat aseara la 112, solicitând intervenţia Poliţiei pentru a aplana scandalulul pe care tânărul îl făcea la locuinţa părinţilor săi.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj al Secţiei Poliţiei Rurale Negreşti, care l-a amendat pe scandalagiu, care între timp îi omorâse pe cei doi vecini. După ce l-au sancţionat, poliţiştii au plecat înapoi la Negreşti. Crima a fost descoperită abia a doua zi dimineaţă.

Ştire iniţială: Primarul comunei Rebricea, Valerică Raba, a fost cel care a sunat la Poliţie, anunţând tragedia. Edilul a fost informat de la primele ore ale dimineţii de un consilier local din Draxeni, care este vecin cu cei doi soţi ucişi, Costache şi Maria Onuţă. La scurt timp, la Primărie s-a prezentat şi tatăl criminalului care a venit să anunţe primarul, spunând că bănuieşte că fiul său a făcut o prostie. 

Cei doi soţi au fost găsiţi fără viaţă într-un hol dintr-o anexă a gospodăriei. Echipajul de la ambulanţă ajuns la faţa locului nu au făcut decât să constate decesul celor două persoane.

crima vaslui

FOTO: Criminaliştii fac cercetări la faţa locului

"Tatăl criminalului mi-a spus că aseară fiul său a făcut scandal şi crede că a făcut o nenorocire. A afirmat că aseară el a scăpat cu fuga şi a sunat la Poliţie după ajutor. Înţeleg că a fost un echipaj în zonă însă nu ştiu ce s-a întâmplat. Cert este că dimineaţă în jurul orei 7.00, un vecini şi-a făcut curaj şi s-a apropiat de locuinţa soţilor Onuţă şi i-a descoperit fără viaţă, el căzut la intrarea într-un coridor, ea în interior ", a declarat, pentru Adevărul, primarul comunei Rebricea.

Edilul afirmă că l-a descoperit pe criminal la scurt timp în faţa unei cârciume din sat, în stare de ebrietate. La faţa locului s-au deplasat criminalişti şi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Criminalul, Ciprian Neculai Feraru (30 ani), este cunoscut pentru antecedente penale, tot pentru fapte de violenţă. În urmă cu zece zile, a fost acuzat că a violat o tânără de 23 de ani, din satul Tufeştii de Sus, cercetările în caz aflându-se în desfăşurare.


FOTO: Criminaliştii fac cercetări la faţa locului

crima vaslui
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite