Dispariţia misterioasă a unui bărbat de 37 de ani din Huşi. A plecat cu maşina de o săptămână, lăsându-şi actele acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Busuioc
Marius Busuioc

Un bărbat de 37 de ani din municipiul Huşi, judeţul Vaslui, este dat în urmărire generală, familia sa reclamându-i dispariţia de o săptămână.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Marius Busuioc, în vârstă de 37 ani, din municipiul Huşi, a plecat în mod voluntar de la domiciliu pe 9 iulie, cu autoturismul proprietate  Skoda Octavia de culoare albă cu nr. E -2144 DRP şi nu a mai revenit până în prezent.  

Acesta nu avea asupra sa actul de identitate şi nici permisul auto, documentele fiind lăsate acasă. La momentul dispariţiei, bărbatul purta un tricou alb, pantaloni de tip blug scurţi, de culoare albastră şi adidaşi negri.

Semnalmente: înălţime aproximativă 1,80 m, constituţie atletică, părul tuns scurt, fără semne particulare.

 În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute şi fac apel către cetăţeni ca în cazul în care au văzut această persoană sau aveţi informaţii despre ea, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi serviciul de urgenţă 112!

Cu câteva zile înainte de dispariţie bărbatul a postat pe Facebook câteva mesaje miserioase: ”Câteodată e bine să iei o pauză, să te desprinzi de toţi şi să vezi cine te mai caută” sau ”“Mereu m-am străduit să las o urmă frumoasă prin viaţa oamenilor. Nu stiu dacă întotdeauna am reuşit, dar sper să îşi amintească cu drag că am fost prieteni””

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite