Cu cât se vinde cel mai mizerabil apartament din Vaslui: „Ce scump e mucegaiul!“

0
Publicat:

Pentru un apartament cu două camere aflat la etajul 4 al unui bloc din Vaslui, un bărbat cere nici mai mult, nici mai puțin de 33.500 de euro. Locuința arată ca în filmele de groază, iar anunțul postat de vânzător chiar așa sună: se vinde cel mai urât apartament.

Cel mai urât apartament din Vaslui se vinde FOTO vremea Nouă
Cel mai urât apartament din Vaslui se vinde FOTO vremea Nouă

Se vinde cel mai urât apartament de la Vaslui! Fără niciun fel de îmbunătățiri, dar dispune de contor de gaz și ușă metalică nouă. Apartamentul are o suprafață de 55 mp utili, suprafața perfectă pentru a fi modernizată după bunul plac într-un preț corect /mp. Bloc construit în 1989! 33.500 euro, negociabil”, scrie în anunțul agenției imobiliare.

Locuința arată ca după dezastru: pereți scorojiți, plini de mucegai, parchet vechi și mizerabil, instalații sanitare făcute praf. Cu toate acestea, proprietarul speră să ia bani frumoși pe el. În anunț spune sincer că locuința are doar contor de gaz și uță metalică.

Conform Vremea Nouă, anunțul a dat naștere unor reacții amuzante în mediul online, printre care:  

"Ofer patru kg de cireșe cu codițe!”,

“La ce reclamă are, mai bine îl dă gratis”,

“Zici că au fost rușii pe acolo”,

“Baia e de la jocul Baba grany”,

“Urât, dar prețul e pe măsură”,

“Ce scump e mucegaiul!”,

“Face parte cumva din vreun film horror?”,

“Am găsit soluția de ce e așa scump: ai apă de ploaie în casă”.

Vânzările de locuințe au scăzut puternic

Numărul apartamentelor vândute la nivel național a fost cu 23% mai mic, în primul trimestru al acestui an, decât în perioada similară a anului trecut, estimează consultanții Colliers. 

Potrivit specialiștilor, scăderea numărului de apartamente vândute pare mare, dar nu reprezintă un motiv de îngrijorare pentru că se raportează la o perioadă cu un număr record de tranzacții pe piața rezidențială.

Pe de altă parte, numărul locuințelor livrate anul trecut în București și zona metropolitană a fost de 21.328, cu 3% sub nivelul din 2021, precizează reprezentanții Colliers. Aceștia pun scăderea înregistrată pe seama ultimelor trei luni neașteptat de slabe ale lui 2022, în care s-au livrat cu o treime mai puține locuințe, comparativ cu perioada similară a anului anterior.

La nivel național însă, piața rezidențială din România a înregistrat un record de livrări de 73.332 de noi locuințe, în creștere cu 3% față de anul 2021.

Consultanții Colliers observă și o accelerare a migrației către zone mai liniștite din suburbii sau localități din jurul marilor orașe, iar această tendință este estimată să se mențină pe termen mediu, conturând noi perspective pentru dezvoltatorii de spații rezidențiale.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite