Clipe de groază pentru o familie atacată de un câine de luptă scăpat din lesă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele din rasa Amstaff  a fost izolat într-un parc de jandarmi FOTO captură video
Câinele din rasa Amstaff  a fost izolat într-un parc de jandarmi FOTO captură video

Un echipaj de jandarmerie a intervenit în Bârlad pentru a-l salva pe un bărbat şi pe soţia sa, care fiuseseră atacaţi de  un câine din rasa Amstaff, care devenise extrem de agresiv. Cei doi au scăpat, dar câinele lor a fost muşcat de animalul agresiv şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe 19 august, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Bârlad a fost direcţionat către zona Sălii Sporturilor, unde un bărbat reclama că soţia şi câinele său au fost atacaţi de un alt câine. 

La faţa locului a fost identificat un câine din rasa Amstaff (American Staffordshire Terrier), care era extrem de agresiv. Jandarmii au reuşit să izoleze patrupedul într-un parc de copii îngrădit din apropiere, astfel încât să nu mai poată ataca alte persoane sau animale şi au asigurat zona. 

”Din fericire, persoana care a fost atacată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă celălalt câine a fost muşcat şi a fost nevoie de o vizită la veterinar pentru îngrijiri de specialitate”, a precizat căpitanul Alexandru Vatavu., purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui.

Câinelui agresiv nu i s-a putut identifica stăpânul, fiind cel mai probabil scăpat din lesă. Cu ajutorul unei firme de ecarisaj, animalul a fost transportat la un padoc de pe raza municipiului Bârlad. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Care este primul lucru pe care trebuie să îl faci în cazul în care eşti muşcat de câine

Copilul de opt ani, din Galaţi, dispărut de acasă, a fost găsit muşcat de câini pe picioare FOTO

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite