Care este preţul pe care îl poate plăti un tată care îşi violează fiica. Vasluianul care şi-a batjocorit copila de 13 ani, în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Constantin Nistor (32 ani), individul din localitatea vasluiană Iana care a fost reclamat la 112 de propria fiică de 13 ani pentru abuzuri sexuale, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Tatăl incestuos din localitatea Iana, judeţul Vaslui, a fost trimis în judecată pe 13 noiembrie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. Pentru fapta lui riscă pedeapsa cu închisoarea între cinci şi 12 ani.

Ciprian Constantin Nistor (32 ani) a ajuns în atenţia procurorilor pe 30 august, dată la care copila abuzată a sunat la 112 plângând şi cerând să fie eliberată din casa părintească, locul unde propriul tată a folosit-o în repetate rânduri pentru a-şi satisface poftele bolnave. După două luni şi jumătate de cercetări cazul a ajus pe masa de lucru a judecătorilor de la Judecătoria Bârlad, aceştia urmând să stabilească pedeapsa ce i se cuvine.

A negat paternitatea

În timpul cercetărilor penale, bărbatul suspectat că şi-a batjocoit fiica a fost preocupat să scape din arestul preventiv. Tertipurile la care a recurs incestuosul tată pentru a tergiversa ancheta nu au dat roade şi după aproape 10 săptămâni de la sesizarea faptei procurorii au considerat că au adunat suficiente dovezi împotriva acestuia. Violatorul nu a recunsocut fapta până în prezent. Mai mult, le-a spus anchetatorilor că are dubii asupra paternităţii, copila fiind concepută când mama acesteia era căsătorită cu alt bărbat. A fost dispusă efectuarea testulului ADN, analiză care a fost făcută în regim de urgenţă şi care a demonstrat că el este tatăl copilei abuzate. Minora şi mătuşa ei în vârstă de 9 ani, cea care a văzut cum bărbatul o silueşte pe copila de 13 ani, sunt internate şi acum la un centrul specializat din Bârlad unde sunt consiliate psihologic pentru a putea trece peste momentele de groază la care au fost supuse.

Mama, suspendată din drepturile părinteşti

Victima şi mătuşa ei de 9 ani care a asistat la abuzurile sexuale este vizitată în permanenţă de mamă. Aceasta muncea în Italia de mai mult timp şi s-a întors în ţară imediat ce a fost anunţată de anchetatori că minora a devenit victima propriului tată. Însă femeia nu are dreptul să-şi ia copila şi nepoata acasă întrucât drepturile şi obligaţiile părinteşti i-au fost suspendate în momentul când s-a aflat că minora a fost violată şi trebuie să facă dovada că le poate asigura un mediu securizat. Mama copilei ar fi putut să ia măsuri înainte ca minora să ajungă partenera de sex a propriului tată. în vacanţa de Paşte, fiind acasă pentru câteva zile, fetiţa i-a spus că tatăl ei are gânduri "necurate". A dus-o la ginecolog şi cum era virgină a crezut în explicaţia soţului, aceea că minora fabulează. După ce a plecat la muncă, tatăl şi-a violat fiica ori de câte ori a pofetit fără ca nimeni să-l deranjeze.

Citeşte şi:

Revoltă în comuna din Vaslui în care un tată şi-a violat fata de 13 ani, sub privirile unei nepoate de 9 ani: „Pedeapsa cu moartea. Ăştia nu-s oameni“

Vasluianul care şi-a violat fiica de 13 ani recurge la toate tertipurile pentru a scăpa de acuzaţii. Incestuosul tată nu recunoaşte paternitatea copilei

Caz cutremurător în Vaslui: o fată de 13 ani a sunat la 112 şi şi-a reclamat tatăl care o viola de luni întregi. Totul se petrecea de faţă cu o altă fetiţă, de 9 ani

Înregistrare video cu un tată care-şi bate copiii cu bestialitate. Mesajul copilelor maltratate: „Vrem la Casa de copii. Salvaţi-ne de tată”

VIDEO Mesajul sfâşietor al unor copile din judeţul Vaslui: „Salvaţi-ne de tata”

VIDEO Mesajul tatălui violent care a fost filmat în timp ce-şi lovea fiicele cu picioarele în cap: „Vă iubesc!”

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite