Bătut crunt pentru că i-a făcut ochi dulci iubitei. Agresorul bârlădeanului desfigurat în bătaie îşi justifică gestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalistii continua cercetarile FOTO sabina ghiorghe
Criminalistii continua cercetarile FOTO sabina ghiorghe

Corneliu Teodorescu, bârlădeanul de 34 de ani, ce a fost trimis la spitalul de Neurochirurgie Iaşi după ce i-a fost rupt maxilarul într-o confruntare violentă, este în afara oricărui pericol.

Încăierarea ce a avut loc în noaptea de 28/29 aprilie în zona FEPA Bârlad rămâne în atenţia anchetatorilor, fiind multe lucruri de clarificat.

Supoziţia potrivit căreia victima a fost atacată de mai mulţi indivizi este contrazisă de declaraţia autorului principal. În cadrul audierilor, individul a declarat procurorului de caz că incidentul a plecat de la faptul că victima s-ar fi dat la prietena lui. Fiind sub influenţa alcoolului, a sărit în apărarea iubitei.

Alice Ruja, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, a declarat pentru <Adevărul>: <Nu am formulat concluziile deoarece nu am audiat, deocamdată, victima>.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2.00 dimineaţa, în apropiere de poarta 2 de la FEPA. Din câte se pare, bătăuşii se cunoşteau între ei şi totul a plecat de la nişte înţelegeri banale pe fondul consumului de alcool.

Corneliu Teodorescu a fost pus la pământ de loviturile aplicate de mai mulţi indivizi înarmaţi cu rângi din fier, după cum susţinea fratele acestuia. După ce l-au lăsat inconştient, atacatorii au dispărut în beznă. Victima a fost transportată la Iaşi în aceeaşi noapte în comă de gradul III. Şi-a revenit peste noapte şi a doua zi a fost externat cu recomandarea de a consulta un nedic ORL-ist

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, fiind suspiciuni că a fost vorba despre tentativă de omor. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite