Bătrână agresată și stropită cu apă ca să moară înghețată, în casă. Agresorul este liber

0
Publicat:

O femeie de 74 de ani imobilizată la pat a fost victima unei agresiuni înfiorătoare în propria locuință dintr-un sat din Vaslui. Agresorul este un consătean, care este anchetat în libertate.

Bătrâna agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul
Bătrâna agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul

Un caz revoltător este anchetat în prezent de polițiștii vasluieni. O femeie de 74 de ani imobilizatã la pat, din satul Stroiești, comuna Tătărăni, a trecut acum două zile prin suferințe greu de imaginat. Bătrâna s-a trezit în casă cu un consătean, un bărbat de 65 de ani, care i-a spus că vrea să o omoare.

Individul a strâns-o de gât și a lovit-o de mai multe ori, după care a aruncat două găleți de apă pe victimă și a lăsat deschisă ușa la intrare, ca să moară înghețată, știind că se mișcă foarte greu. Au găsit-o zilele trecute consăteni care veniseră ca să îi aducă lemne și mâncare.

Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje de Poliție și o ambulanță, care a transportat-o pe bătrână la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit acestora, bărbatul de 65 de ani este cunoscut în sat pentru comportamentul agresiv și pentru că este un consumator înrăit de băuturi alcoolice.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz, dar în ciuda celor întâmplate, față de el nu s-a luat deocamdată nicio măsură preventivă.

„La data de 31 ianuarie 2023, ora 8,45, Poliția municipiului Huși a fost sesizatã, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 52 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în data de 30 ianuarie 2023, o femeie, în varstă de 74 de ani, din localitatea Stroiești, comuna Tătărăni, județul Vaslui, ar fi fost agresată în locuință, fiind indicat și un prezumtiv autor, un bărbat în vârstă de 65 de ani.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Huși pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite