Basarabean prins la Albiţa cu droguri în şosete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cannabis

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de trecere a Frontierei Albiţa au descoperit în ciorapii unui tânăr din Republica Moldova droguri.

Tânărul s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, ca pasager  într– un microbuz de transport persoane cu destinaţia Timişoara. La controlul de frontieră efectuat asupra cetăţeanului respectiv, a fost descoperită ascunsă  la şoseta piciorului drept,  cantitatea de 2 grame de  substanţă vegetală uscată de culoare verde, ambalată într – un  plic de hârtie. Substanţa  vegetală descoperită a fost supusă verificării  cu trusa  „Cannabis Test”, care a reacţionat pozitiv la cannabis.

„În legătură cu cele constatate  tâmărul a declarat  că, în cursul zilei de 28.04.2014  a cumpărat respectiva substanţă de la  o persoană necunoscută din Chişinău şi că este destinată consumului propriu. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal pentru săvîrşirea infracţiunilor de  introducerea în ţară fără drept de droguri de risc si  deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.”, a declarat comisarul Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui

Citeşte şi: 

Un basarabean a fost arestat preventiv după ce a fost prins cu droguri în lenjeria intimă, la Vama Albiţa

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite