Bărbat de 49 de ani, arestat pentru că ar fi încercat să-şi violeze soţia. Cum a fost pedepsită femeia pentru că şi-a refuzat soţul dis-de-dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 49 de ani din localitatea vasluiană Albeşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de viol şi violenţe în familie. Victima este soţia acestuia, o femeie de 49 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul a avut loc pe 5 august, la primele ore ale dimineţii. Bărbatul a solicitat soţiei să întreţină relaţii sexuale şi pentru că aceasta l-a refuzat soţul s-a înfuriat şi a decis să-i aplice o corecţie. 

Bărbatul a mers la bucătărie a luat un cuţit şi înarmat cu acesta i-a solicitat din nou nevestei să întreţină relaţii sexuale, ameninţând că în caz contrar o va agresa. Femeia l-a refuzat din nou, bărbatul a început să o bruscheze şi să o lovească, tăindu-şi soţia cu cuţitul la nivelul gurii. 

Femeia a suferit o plagă tăiată de 2-3 cm la nivelul buzei superioare şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale.

”Bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii innfracţiunilor de lovire sau alte violenţe în familie şi tentativă de viol. Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite