Balint, după victoria cu 1-0 împotriva Oţelului: „Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de jocul echipei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă FC Vaslui a reuşit să învingă Oţelul în ultimul meci de acasă, graţie unui super-gol reuşit de Liviu Antal, tehnicianul Gabi Balint s-a arătat nemulţumit de jocul echipei.

„Fotbalul se joacă pe goluri“, acesta este principiul după care Gabi Balint s-a resemnat, crticiând jocul slab prestat de elevii săi în partida cu Oţelul. Cel care a mai spălat din păcate a fost Liviu Antal, care a reuşit un gol fabulos împotriva fostei sale echipe.

„Sunt mulţumit de rezultat, mai puţin de joc. A fost un joc destul de slab, jucătorii nu au avut prospeţime. Nu ştiu, parcă se sufocau. Şi ei se plângeau că nu mai pot respira. Ce-i drept, ultimele antrenamente au fost mai uşoare, tocmai în ideea de a nu-i obosi. Probabil se gândesc la vacanţă, dar le-am spus că mai avem un meci pe cre vreau să îl câştigăm. Trebuie să îl felicit, în schimb, pe Antal cu execuţia sa. Nici eu nu am reuşit un astfel de gol în cariera mea de fotbalist“, a pus Balint imediat după meci.

În urma acestui rezultat, FC Vaslui a urcat pe poziţia a 5-a în clasamentul Ligii I, după ce Viitorul Constanţa a reuşit să învingă pe Dinamo cu scorul de 3-2. 

Citeşte şi:

FC Vaslui-Oţelul 1-0: Balint termină cu o victorie în ultimul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite