Apel șocant la 112: „Veniți peste jumătate de oră la adresa următoare, acolo veți găsi un mort”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Huși a șocat o comunitate întreagă prin gestul pe care l-a făcut. Acesta a apelat la 112 și a anunțat că își va lua zilele.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Echipajele de salvare s-au deplasat de urgență la locul indicat însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

S-a spânzurat într-o râpă, în apropierea casei

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a apelat la numărul unic pentru situații de urgență, 112 și a anunțat operatorul că are de gând să se sinucidă. Imediat, echipajele de salvare au intrat în alertă și s-au deplasat la locul indicat prin telefon.

La fața locului, salvatorii l-au găsit spânzurat, într-o râpă, în apropierea casei sale. Din păcate, în acel moment, bărbatul era decedat. Astfel, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul. 

Apelul telefonic a fost fost efectuat sâmbătă, 2 septembrie, iar ultimele cuvinte ale bărbatului au fost: ,,Veniți peste jumătate de oră, la adresa următoare, că acolo veți găsi un mort".

De ce a recurs la acest gest extrem

Conform informațiilor apărute până în prezent, bărbatul în vârstă de 45 de ani și-a pus capăt zilelor din dragoste. Apropiații susțin, conform Vremea Nouă, că acesta era cunoscut ca fiind un om prietenos și muncitor. Astfel, nimeni nu îl vedea capabil de un asemenea gest extrem.

Conform celor care l-au cunoscut, bărbatul lucra de mai mulți ani în străinătate, ca șofer de TIR. Acesta era apreciat de toată lumea, fiind foarte prietenos. Apropiații mai susțin că bărbatul din Huși era divorțat de mai multă vreme dar că, între timp, a avut o relație cu o altă femeie, tot din Huși. Se pare că motivul suicidului este o ceartă apărută între cei doi, peste care bărbatul nu a putut să treacă.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție. Acum, oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite