O petrecere pentru pensionarii din Turnu Severin a înfierbântat spiritele: candidatul PSD, acuzat de PNL-işti de mită electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Screciu (foto dreapta) FOTO PSD Mehedinţi
Marius Screciu (foto dreapta) FOTO PSD Mehedinţi

Marius Screciu, candidatul PSD la Primăria Drobeta Turnu Severin, este acuzat de liberalii din judeţ că ar fi dat o petrecere pentru pensionari de Sfinţii Constantin şi Elena. Liberalii spun că vor depune o plângere penală împotriva lui, dar deocamdată nu au făcut-o.

Jurnalişti de la o televiziune locală din Drobeta Turnu Severin, RTV Galaxy, au filmat mai mulţi pensionari în timp ce părăseau incinta magazinului Decebal din centrul Severinului, unde ar fi participat la un chef.

Petrecerea organizată „de doamnele de la PSD”, aşa cum susţine o pensionară care a participat la eveniment, s-a ţinut joia trecută sub pretextul sărbătoririi celor care poartă numele Sfinţilor Constantin şi Elena. Cheful a avut loc la restaurantul aflat în incinta magazinului Decebal, care aparţine familiei lui Marius Screciu, candidatul PSD la Primăria Drobeta Turnu Severin. Meniul a fost bun, la fel şi muzica, au declarat toţi cei intervievaţi de jurnalişti:

„A fost frumos pentru cinstea lui Constantin şi Elena au organizat doamnele de la PSD această petrecere”, a spus o pensionară.

„Ne-am simţit bine, acum aşteptăm maşinuţa să ne ducă acasă”. Reporter: „A fost şi domnul Screciu?” Invitatul: „A fost”. „Meniul?” „Frumos, cu aperitiv, cu friptură, cu prăjitură, cu de toate”, a declarat un domn la ieşire din restaurant.

Acuzaţii de mită electorală la Turnu Severin - Imagini RTV Galaxy  

„A fost foarte frumos. Meniul foarte bun, aperitivul, friptura, desertul”. (...) Reporter: „Aţi mai fost la domnul Screciu aici la Decebal?”. „Întotdeauna. Poimâine îl votăm pe el primar”, a spus un alt invitat la petrecere.

Reporter: „O să ieşiţi la vot?”. Pensionară: “Da, cum, abia aşteptăm”. „Pe ...?” „Pe domnul Screciu”, a zis o doamnă pensionară.

Ce spune Marius Screciu

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, spune că va depune plângere penală împotriva lui Marius Screciu. De cealaltă parte, candidatul PSD la Primăria Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, neagă faptul că această petrecere a fost organizată de el pentru pensionari. 

Turnu-SeverinPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite