O autospecială cu apă şi spumă de la ISU „Drobeta”, implicată într-un accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O autospecială cu apă şi spumă de la ISU Drobeta care se deplasa spre locul unui incendiu a fost implicată vineri seară, la Drobeta Turnu Severin, într-un accident, după ce conducătorul unui autoturism Logan nu i-a acordat prioritate, aşa cum reiese din primele cercetări.

Autospeciala cu apă şi spumă se îndrepta spre localitatea Şimian şi se afla în spatele unei alte autospeciale ISU când s-a produs accidentul.

La ieşirea din sensul giratoriu de la Calea Craiovei, şoferul unui autoturism Logan, în vârstă de 29 de ani, nu a acordat prioritate de trecere celei de-a doua autospeciale din coloană, care l-a acroşat. În urma impactului deosebit de puternic, şoferul autoturismului care nu a acordat prioritate a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar autospeciala ISU a fost avariată astfel încât nu şi-a mai putut continua  drumul spre Şimian.

„Pompierii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Şimian. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă. În drum către intervenţie una dintre autospeciale a fost implicată într-un accident de circulaţie. Aceasta a fost înlocuită de o altă autospecială, incendiul fiind stins şi soldându-se cu pagube materiale minore. Din  spusele colegilor mei, în momentul accidentului autospeciala avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase”, a precizat plutonier Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta”.

În ceea ce priveşte conducătorul auto al autoturismului Logan, medicul Minodora Popescu din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a declarat că acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar este în stare stabilă fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă autospeciala implicată avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune sau acestea erau pornite doar în cazul primei autospeciale din coloană.

Citiţi şi:

Copil accidentat pe trecerea de pietoni la Punghina. Şoferul a fugit de la faţa locului

FOTO  Accident cumplit la Brâncoveni-Olt: un bărbat, sfârtecat de un utilaj agricol

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite