Mutare neaşteptată la vârful Poliţiei Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu rol ilustrativ FOTO Mediafax
Imagine cu rol ilustrativ FOTO Mediafax

Postul de adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, rămas vacant după ce comisarul şef Romulus Opriţa a trecut în funcţia de inspector şef este ocupat pentru şase luni de comisarul şef Ion Frăţilescu de la Gorj.

Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a precizat joi că „prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 04 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Frăţilescu Ion, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi”.

Celălalt inspector şef adjunct al IPJ Mehedinţi este comisarul şef Alexandru Stoica.

Cu aceeaşi dată, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române,  comisar-şef de poliţie Pitulescu Mircea, şef Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Foto dreapta: Comisarul şef Ion Frăţilescu

image

De asemenea, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu aprobarea conducerii Ministerului Afacerilor Interne, cu data de 06 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Caragea Viorel-Salvador va fi împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Centrului Chinologic „dr. Aurel Greblea” – Sibiu, urmând ca în funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj să fie împuternicit comisar-şef de poliţie Parepa Gheorghe, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Citeşte şi:

Un oltean la conducerea Poliţiei din Timiş

Romulus Opriţa şi Remus Luca se luptă pentru funcţia de inspector şef al IPJ Mehedinţi

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite