Impact violent pe DN 6. Un tânăr şi-a făcut praf bolidul de zeci de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinion teribil pentru un tânăr de 25 de ani din Băile Herculane, care noaptea trecută circula pe DN 6, la volanul unui autoturism. Din cauza vitezei excesive, tânărul nu a mai putut evita un autotren care ieşea de pe o stradă paralelă cu drumul încercând să întoarcă. Tânărul a ajuns la spital grav rănit şi şi-a făcut praf bolidul de câteva zeci de mii de euro.

Şoferul autotrenului înmatriculat în Macedonia vroia să ajungă în Vama Porţile de Fier I şi se pare că greşise drumul. El a intrat pe o stradă paralelă cu DN 6 şi încerca să întoarcă, deşi nu avea voie, pentru că încălca marcajul linie continuă.

Când făcuse deja virajul, din direcţia Orşova a venit glonţ tânărul aflat la volanul autoturismului, care nu a mai putut evita impactul şi a intrat direct sub roţile autotrenului.

La locul accidentului au ajuns o ambulanţă, dar şi pompierii. Tânărul accidentat a fost transportat la spital pentru că a suferit o fractură deschisă la unul din antebraţe. Medicii spun că nu are viaţa pusă în pericol, dar fac verificări pentru a stabili dacă nu cumva are afectate organe interne.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite