Accident grav de circulaţie la Aurora: un tânăr a murit, iar alţi patru sunt în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar alţi patru au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui cumplit accident de circulaţie, care s-a petrecut pe DN 56 A, în localitatea Aurora, în noaptea de joi spre vineri. Acesta se afla alături de alte cince persoane într-un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Izimşa, care s-a urcat beat la volan.

Tragicul accident a avut loc într-o curbă periculoasă, unde tânărul de 22 de ani, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea. A intrat într-un cap de pod, apoi s-a izbit puternict de un stâlp de electricitate, pe DN 56A în localitatea Aurora. Tânărul de 22 de ani băuse înainte de a se urcala volan, dar a ignorat acest lucru, şi-a luat prietenii în maşină şi au plecat împreună din satul Izimşa către localitatea Cujmir.

Unul dintre cei şase tineri din maşină, un tânăr de 18 ani a murit pe loc. Şoferul a scăpat doar cu o zgârietură la ureche.. Doi dintre răniţi, aflaţi în stare gravă au fost scoşi din maşină de echipajele de la descarcerare, iar alţi doi de către martori. Cu toţii au ajuns la Spitalul de Urgenţă. Unul dintre ei este în comă şi intubat.

Trei ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare au ajuns la locul accidentului pentru a prelua victimele.

“Pe DN 56 A s-a produs un accident de circulaţie. Un autoturism în care se aflau şase persoane a părăsit carosabilul, s-a izbit de un cap de pod şi apoi de un stâlp electric. În urma accidentului au rezultat cinci victime. Un tânăr de 18 ani a decedat, iar alţi patru au fost transportaţi la spital. În urma testării cu etilotestul, s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie de 0,56 mg/l în aerul expirat”, a declarat Titi Zorzoliu de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

Deşi urcase băut la volan, tânărul nici nu a  recunoscut că el condusese maşina.  Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite