Teribil accident rutier la Năvodari. Un bătrân a fost omorât pe trecerea de pietoni de un motociclist vitezoman, care şi-a pierdut şi el viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motociclistul nu a schiţat nicio frână. FOTO Adrian Boioglu
Motociclistul nu a schiţat nicio frână. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 62 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Victima, un paznic din staţiunea Mamaia a murit pe loc, iar motociclistul a ajuns în stare gravă la spital, unde a decedat 5 ore mai târziu.

Viteza excesivă şi neatenţia în conducere l-au făcut pe un motociclist să omoare un om şi să-şi piardă viaţa. Victima sa, paznicul unei terase din staţiunea Mamaia, a fost lovită în plin, chiar pe zebră.

Accidentul a avut loc aproape de ieşirea din staţiune, pe drumul către Năvodari. Martorii povestesc cum au văzut că motociclistul Marius Smada (36 ani, din Năvodari) venea cu o viteză foarte mare, pe centrul drumului, dinspre Constanţa spre Năvodari. O maşină care circula din sens opus a fost la un pas să fie izbită.

Motociclistul a lovit însă un pieton, R. I. (61 ani, din Năvodari), care traversa regulamentar, la marcajul pietonal în apropiere de intersecţia cu str. Dumitru 14, din partea dreaptă a motociclistului.
 

Oamenii legii spun că nu a existat nicio urmă de frânare. Victima nu a avut nicio şansă. Şi-a pierdut viaţa înainte să ajungă medicii de la Serviciul de Ambulanţă. Chiar şi aşa cadrele medicale au încercat să-l resusciteze aproape o oră. Manevrele nu au dat niciun rezultat.

Marius Smada

Marius Smada, motociclistul din Năvodari FOTO Facebook Marius Smada

Motociclistul vinovat a fost şi el aruncat pe şosea în urma impactului şi a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Constanţa, unde a decedat 5 ore mai târziu. Marius Smada lucra la Lake View, era căsătorit şi avea o fetiţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite