VIDEO Cazul minorului din Mahmudia care acuza poliţiştii din localitate, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unui răspuns formulat de oficialii Poliţiei Tulcea la solicitarea Societăţii Române pentru Drepturile Omului, ca urmare a verificărilor efectuate asupra modului de comportare manifestat de lucrătorii de poliţie din Mahmudia s-a constatat că aspectele sesizate întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de „purtare abuzivă“.

Aşa cum prevede procedura de lucru, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, acolo unde lucrătorii de poliţie vor fi cercetaţi pentru ceea ce s-a întâmplat la începutul lunii mai 2013.

Tot scandalul ar fi început în centrul localităţii: doi tineri acuză că au fost bătuţi de mai mulţi poliţişti.

„Mă aflam în centrul comunei Mahmudia, cu încă un prieten de-al meu, Robert Naum, care s-a luat la împins cu un alt băiat, eu m-am băgat să îi despart. Apoi a venit poliţia, l-au luat Robert, l-au lovit, i-au pus cătuşele“, spune Claudiu (17 ani).

Acesta povestşte că apoi a venit şi un poliţist din localitate, Lucian Petraru, care i-a spus să urce în maşină şi să meargă la sediu. A fost încătuşat şi el, iar în faţa sediului Poliţiei au fost bătuţi.

Mai citiţi şi:

Scandal într-o comună din Tulcea: un băiat de 17 ani spune că a fost încătuşat, bătut şi ameninţat cu moartea de poliţişti

Şase persoane au fost reţinute de poliţie, în urma scandalului dintre două clanuri

VIDEO Claudiu povesteşte ceea ce s-a întâmplat în seara zilei ed 9 mai 2013.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite