Tulcea: Stocuri de ventilatoare epuizate

0
0

Pentru că sunt încă temperaturi mari, tulcenii care nu au aer condiţionat în case apelează la ventilatoare ca ultimă soluţie de a se răcori.

Canicula din ultimele săptămâni  a epuizat stocurile de ventilatoare din magazinele de profil din Tulcea.  Tulcenii care au vrut pe ultima sută de metri să-şi achiziţioneze un astfel de aparat, au avut surpriza să constate că cele mici şi ieftine s-au epuizat.

Super ofertă


  Stocurile magazinelor de profil s-au epuizat. La vânzare au rămas doar ventilatoarele cu suport ce depăşesc ca preţ de 100 de lei.  Pentru a-şi promova produsele, magazinele apelează la super -oferte: ventilatoarele au garanţie de funcţionare de un an de zile.


Reclamaţii


 Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a primit în ultima perioadă zeci de reclamaţii din partea tulcenilor ufocaţi de căldură, în aşteptarea firmei care ar fi  trebuit să le monteze aparatul de aer condiţionat.
 În consecinţă,  ultima soluţie a tulcenilor, ventilatorul de mici dimensiuni, nu este accesibilă pentru că magazinele au vândut toate ventilatoarele.  

 

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite