Transportau persoane în mod ilegal, fără să aibă licenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii, poliţiştii Serviciului Rutier din Tulcea au verificat operatorii de transport. Cu această ocazie, au aplicat 46 sancţiuni contravenţionale în valoare de 40.600 lei.

B. Costică, de 63 ani, din Tulcea, conducea autobuzul marca Sicca Siccar pe strada Prislav din Tulcea, în care transporta mai multe persoane. În urma controlului, s-a constatat că operatorul de transport nu deţinea licenţă de traseu pentru efectuarea acestui tip de transport pe acest traseu, fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 9000 lei.

H. Mihail, de 64 ani, din Tulcea, a fost prins în timp ce transporta mai multe persoane cu un autobuz Mercedes, fără să deţină licenţă de traseu pentru efectuarea acestui tip de transport pe acest traseu. Şi acest şofer s-a ales cu amendă în valoare de 9000 lei.

O altă amendă a luat Ţ. Marcel, de 46 ani, din Tulcea, care transporta persoane cu un autobuz Mercedes pe strada Prislav din Tulcea. Operatorul de transport nu deţinea licenţă de traseu pentru efectuarea acestui tip de transport pe acest traseu, fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 9000 lei.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite