Sindicatul Europol: „Poliţiştii au fost ameninţaţi că dacă nu vor da zilnic amenzi vor răspunde cu capul“

0
0
Sursa arhivă
Sursa arhivă

Sindicatul Europol a făcut public un mesaj intern transmis de şefi din IPJ Tulcea, prin care poliţiştii sunt avertizaţi că dacă nu vor da minimum o amendă pe zi pentru aglomerări, interzise prin lege, vor fi raportaţi la superiori.

„Toate târgurile sunt interzise!!! Să verificaţi constant dacă se strâng oameni 

Din dispoziţia inspectorului şef!!! 

Dacă la vreun post de poliţie nu se aplică cel puţin o amendă de fiecare poliţist, şeful de post face raport automat şi răspunde!“ 

Aşa sună mesajul transmis pe grupul de Whatsapp folosit pentru comunicarea internă de poliţişti. 

Sindicatul Europol a făcut publică această avertizare, pe pagina sa de Facebook

„Planul de amenzi a revenit în plină pandemie

Acesta este mesajul ferm al şefilor din IPJ Tulcea pentru poliţiştii care nu vor să aplice amenzi abuziv. Ei au fost ameninţaţi că dacă nu vor aplica pe zi cel puţin o amendă, vor răspunde cu capul în faţa şefului IPJ.

Este dovada că unii manageri din Poliţia Română se acoperă cu amenzile pe care le aplică poliţiştii din stradă. Ce prevenire, ce apropiere faţă de cetăţean?!

Trebuia ca poliţiştii să îndeplinească „planul de amenzi” ca şefii să aibă ce raporta la minister.“ 

„Adevărul“ a făcut o solicitare către IPJ Tulcea privind această înştiinţare-somaţie către agenţii de poliţie. Răspunsul va fi publicat de îndată ce va fi primit.  

Pe aceeaşi temă: 

Declaraţia pe propria răspundere trebuie semnată olograf. Cosmin Andreica, Europol: „E ca în gluma cu declaraţiile online care se depun la ghişeu” 

Sindicatul Europol: Un poliţist de la IPJ Gorj diagnosticat cu COVID-19 a murit. Cerem testarea poliţiştilor din stradă. Numărul celor infectaţi a depăşit 5.000

Mai multe - Tulcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite