Prinşi cu peste o sută de kilograme de peşte fără documente şi plase confiscate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, în urma cărora au identificat cinci persoane care pescuiau cu plase interzise de lege, în lungime de peste 250 metri, respectiv transportau aproximativ 150 kilograme de peşte.

Toţi cei cinci au fost prinşi marţi, pe raza judeţului Tulcea.
La ora 2.25, poliţiştii de frontieră de la Sulina au acţionat pe canalul Cardon unde au verificat o ambarcaţiune cu motor în care se aflau un bărbat de 37 ani şi unul de 29 ani. În ambarcaţiunea celor două persoane domiciliate în oraşul Sulina au fost găsite două setci tip avă în lungime de 30 metri, o unealtă de pescuit tip prostovol confecţionată artizanal şi cantitatea de 21 kilograme peşte din speciile singer şi avat.
La ora 8.30, poliţiştii de frontieră de la Isaccea au verificat în trafic un autoturism marca Audi A4, în care se aflau un bărbat de 44 ani şi unul de 42 ani. În urma controlului a fost găsită cantitatea de 102 kilograme peşte din specii diferite pentru care cei doi bărbaţi domiciliaţi în Tulcea nu au putut prezenta documente justificative.
La 18.30, poliţiştii de frontieră de la Chilia au identificat un bărbat de 37 ani, care transporta cu un atelaj hipo patru plase tip setcă din aţă în lungime de 134 metri şi cantitatea de 18 kilograme peşte.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite