Ploaia i-a prins pe drum: opt persoane, blocate în autovehicule pe drumul dintre Nicolae Bălcescu şi Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, echipele de intervenţii din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă ,,Delta” al judeţului Tulcea au fost solicitate  şi  au  intervenit pentru evacuarea apei din mai multe subsoluri ale unor imobile şi spaţii comerciale, care au fost inundate, pe strada Isaccei  (zona sensului Giratoriu-Hotel Delta ) şi pe strada Gării.

O altă solicitare,  care a fost făcută prin numărul unic de apel 112, tot în după amiaza zilei de ieri, a fost pentru deblocarea a opt persoane (cinci adulţi şi trei copii), care,  datorită unei viituri, se aflau blocate într-un autoturism şi un microbuz de transport persoane, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Iulia din judeţul Tulcea.

Un echipaj de intervenţie din cadrul Detaşamemntului de Pompieri Tulcea s-a deplasat la faţa locului. Pompierii au scos în siguranţă toate persoanele aflate în cele două autoturisme, care erau blocate de viitură.

La această oră,  mai multe echipe de intervenţii  ale ISU Tulcea acţionează  în continuare pentru evacuarea apei din subsolurile blocurilor şi a spaţiilor comerciale,  aflate pe strada Gării din municipiul Tulcea.

Mai citiţi şi:

VIDEO FOTO Tulcea, sub ape după ploaia de duminică după-amiază: cu barca pe străzile municipiului

FOTO Pregătiri pentru inundaţii: cod galben la Tulcea

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite