Logodnă musulmană întreruptă la Babadag. Gazdele şi invitaţii, amendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere musulmană în Babadag întreruptă de poliţişti Sursa Poliţia Tulcea
Petrecere musulmană în Babadag întreruptă de poliţişti Sursa Poliţia Tulcea

O petrecere de logodnă musulmană din Babadag a fost spartă de poliţiştii tulceni, gazdele şi invitaţii fiind amendaţi pecuniar.

Poliţia Tulcea a anunţat că a întrerupt logodna musulmană din Babadag, la care participau peste 20 persoane.

„În cursul zilei de astăzi (sâmbătă, 20 martie - n.n.), poliţiştii tulceni au constatat că într-un imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Babadag, se află în desfăşurare un eveniment privat.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorii, respectiv un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 54 de ani, ambii din oraşul Babadag, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 20.000 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Totodată, poliţiştii au identificat alte 21 de persoane participante la eveniment, care au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.

Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi recomandăm tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să respecte distanţarea fizică şi să poarte masca de protecţie, în toate spaţiile publice închise şi deschise.

De asemenea, respectaţi interdicţiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 22.00, deplasaţi-vă doar justificat!“ 

Petrecere musulmană în Babadag întreruptă de poliţişti Sursa Poliţia Tulcea

Sursa Poliţia Tulcea

Pe aceeaşi temă: 

Copil de 12 ani, înjunghiat de un coleg. Totul s-a întâmplat pe o stradă din Babadag

Doi tineri implicaţi în conflictul din Babadag au fost reţinuţi. Un bărbat a murit şi alţi doi sunt grav răniţi

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite