Incendiu la un hotel din municipiul Tulcea. Turiştii s-au autoevacuat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompieri ISU - arhivă
Pompieri ISU - arhivă

Incendiul a izbucnit într-o cameră situată la etajul trei. Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 mai) la un hotel din municipiul Tulcea.

În jurul orei 01:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost anunţat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la izbucnirea unui incendiu la un hotel din municipiul Tulcea.

„La locul indicat de apelant au fost mobilizaţi de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD”, transmite ISU Tulcea.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul, care se manifesta la baia unei camere situată la etajul trei al hotelului, a fost localizat cu ajutorul unui stingător, iar persoanele aflate în cameră s-au autoevacuat.

Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii au lichidat prompt incendiul şi au acţionat pentru ventilarea spaţiului.

Nu au victime sau persoane rănite.

„În urma producerii evenimentului a fost afectată baia camerei respective. Cauza probabilă producerii incendiului a fost un scurtcircuit  electric, determinat de un ventilator de baie”, spun pompierii.

Citeşte şi:

Locul unde se ascunde vipera, reptila veninoasă care provoacă teroare

Cetatea Halmyris va fi conservată, restaurată şi pusă în valoare

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite