Fraţii Cata au primit câte trei ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Cata, pentru trei ani la puşcărie FOTO Arhivă Adevărul
Fraţii Cata, pentru trei ani la puşcărie FOTO Arhivă Adevărul

Au reuşit să strângă multe dosare de furt până să ajungă în închisoare, în arest preventiv. Săptămâna trecută, Judecătoria Tulcea i-a condamnat pe Georgian şi Ionel Cata la câte trei ani de închisoare cu executare. Alţi doi complici au primit pedepse cu suspendare.

Aveau deja opt acuzaţii de furt în momentul în care procurorii au decis să propună arestarea preventivă a celor doi fraţi problemă: Georgian şi Ionel Cata au fost arestaţi preventiv în martie 2013, după care au fost trimişi în judecată.

La începutul lunii martie, cei doi tineri au fost prinşi din nou la furat. Din primele verificări efectuate de jandarmii tulceni a reieşit faptul că fraţii au pătruns prin forţarea gardului împrejmuitor al unei clădiri ce aparţine S.C. Inter Reg Tulcea, după care au forţat grilajul metalic al unei ferestre şi au pătruns în interiorul clădirii, de unde au sustras un tub de oxigen.

Ionel şi Georgian sunt cunoscuţi de oamenii legii de pe vremea când erau minori şi se ocupau de aceleaşi activităţi în afara legii.

Fraţii Cata locuieau la Tulcea fără forme legale, într-o locuinţă improvizată lângă calea ferată (în cartierul Vest), împreună cu tatăl lor.

Cei doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, a fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare. Decizia poate fi atacată la Tribunalul Tulcea.

Mai citiţi şi:

Cu opt dosare de furt: Fraţii Cata au ajuns în arest

Fraţii Cata vor fi judecaţi pentru  mai multe infracţiuni de furt

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite