FOTO VIDEO Lovit în plin pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier a avut loc marţi după amiază, la trecerea de pietoni de pe strada Isaccei, din dreptul Casei Sindicatelor.

Un bărbat care traversa strada regulamentar a fost lovit în plin de un autoturism marca Mercedes care circula dinspre centru  spre cartierul de Vest.

Victima, un agent de la Poliţia Comunitară, are traumatism cranio-cerebral şi mai multe plăgi escoriate la nivelul feţei. Din câte spun cadrele medicale care au ajuns la faţa locului, acesta este stabil la momentul de faţă, dar a mai rămas în spital sub supraveghere medicală.

Pe imaginile de pe camerele de  supraveghere se vede cum pietonul este lovit în plin în timp ce traversează regulamentar. Şoferiţa aflată la volanul Mercedes-ului a frânat în ultima secundă. Femeia avea permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

„P. Antonela (41 ani) din Tulcea, în timp ce conducea un Mercedes, pe strada Isaccei, la o trecere de pietoni l-a acroşat pe P. Denis (27 ani) din Tulcea, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea. 

Mai citiţi şi:

Accident grav la ieşirea din municipiul Tulcea: două persoane, scoase din maşină de pompierii militari de la Descarcerare

Accidente în municipiul Tulcea: un tânăr a intrat cu maşina în stâlp, altul în  gard şi o femeie a fost lovită de o bicicletă. Vinovaţii consumaseră alcool

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite