Explicația halucinantă a unei femei prinse că a trecut de casa de marcat cu mai multe produse neplătite

0
Publicat:

O femeie care se afla la cumpărături, a introdus mai multe obiecte aflate pe raftul unui magazin direct în geanta sa, dar a susținut că acest lucru s-a întâmplat din greșeală, „fără să-și dea seama”.

Furt din magazin. FOTO Shutterstock
Furt din magazin. FOTO Shutterstock

Incidentul s-a întâmplat pe 19 aprilie, în jurul orei 18.30, când, jandarmii din cadrul IJJ Tulcea au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o femeie a sustras diverse obiecte din incinta unei societăți comerciale, fără intenția de a le plăti.

Un angajat al societății comerciale a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a observat prin intermediul camerelor de supraveghere faptul că o femeie, în timp ce își făcea cumpărăturile, pe lângă produsele pe care le punea în coșul de cumpărături, mai introducea câte un produs și în geanta personală”, precizează Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea .

Femeia, în vârstă de 45 de ani a reușit să treacă de casa de marcat cu mai multe produse - baterii, ventuză pentru transport geamuri, pantaloni și tricou fără să le plătească. 

Le-a declarat jandarmilor că le-a introdus fără să-și dea seama în geantă și că intenția ei nu era să le fure.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că aceasta era însoțită și de concubin, iar pentru fapta sa, femeia s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, mai precizează IJJ Tulcea.

Amintim că, în luna februarie a acestui an, directoarea unui liceu din Pătârlagele, județul Buzău, a fost surprinsă furând dintr-un supermarket. Femeia este și consilier local. Potrivit presei locale, nu este prima oară când femeia este surprinsă luând produse din magazin, fără să le plătească.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite