Copiii refugiaţilor din Ucraina, aşteptaţi cu jucării la Isaccea VIDEO

0
0
FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din vama Isaccea, Tulcea, speră astfel să aducă un zâmbet pe feţele copiilor care fug din calea războiului izbucnit în Ucraina.

Copiii refugiaţilor ucraineni care au ajuns în dimineaţa zilei de joi, 31 martie, în vama Isaccea din Tulcea au primit jucării din partea poliţiştilor de frontieră. Ei speră că astfel pot aduce un strop de bucurie şi pace în sufletele celor mici.

Peste 47.000 de persoane refugiate au intrat în România prin Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea (judeţul Tulcea), începând cu data de 24 februarie. Mulţi dintre refugiaţi sunt copii. 

De aceea, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au demarat campania „Valuri de speranţe”, o campanie prin care oameni simpli şi asociaţii au donat jucării cu care sunt întâmpinaţi copiii refugiaţilor care ajung în Isaccea. 

„Dunărea, firul de apă al speranţei care străbate ţara noastră aducând cu aceasta, de-a lungul istoriei, poveşti, legende şi lucruri minunate... 

La Isaccea, valurile Dunării aduc cu ele jucării, umplându-le inima de bucurie copiilor care coboară de pe ferry-boat. 

Dar, valurile Dunării suntem noi, fapt pentru care lansăm campania Valurile Speranţei, prin care rugăm toţi oamenii cu suflet mare să doneze din puţinul lor, jucării, care ulterior vor fi culese de către copiii care coboară de pe bac. 

Copiii, la rândul lor, vor lăsa un mesaj sau un desen colorat pe nişte foi de hârtie, iar acele mărturii ale copiilor vor constitui file din istoria noastră, istoria unui popor cu o inima mare”, spun reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Vă recomandăm şi: 

Şantierul Naval Tulcea, amendat cu 100.000 de lei pentru poluare. Ce nereguli au fost găsite

Accident mortal în cimitirul din Tulcea. Bărbat strivit de o autoutilitară

Mai multe - Tulcea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite