Biciclist de 12 ani, acroşat de o maşină pe strada ing. Dumitru Ivanov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a ajuns la faţa locului FOTO Arhivă Adevărul
Ambulanţa a ajuns la faţa locului FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul a avut loc ieri după amiază, pe strada care duce spre şantierul naval din municipiul Tulcea. Băiatul de 12 ani este în afara oricărui pericol, spun reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Incidentul a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă marţi după amiază: un biciclist de 12 ani a fost implicat într-un accident rutier. La faţa locului au ajuns cei de la Ambulanţă, care i-au acordat primele îngrijri medicale băiatului. Din câte spun cadrele medicale, victima nu a avut leziuni majore în urma accidentului petrecut ieri.

Maşina care a provocat accidentul era condusă de P. Ovidiu (30 ani) din Tulcea. 

Conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, şoferul a vrut să depăşească pe linie continuă atunci când l-a acroşat pe biciclistul de 12 ani.

Conducătorul autoturismului poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiune pe linie de biciclişti, căruţaşi, mopedişti

Chiar în ziua în care s-a petrecut acest accident Poliţia Rutieră Tulcea desfăşura o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi biciclişti, mopedişti sau căruţaşi.

În aceeaşi zi un bărbat de 62 de ani din Partizani, care a căzut din căruţă, a fost preluat de un elicopter medical şi transportat la Spitalul Clinic Constanţa. Localnicul are traumatism de coloană.

Tot marţi, poliţiştii de la Ceamurlia de Jos au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani din localitatea Lunca, Ceamurlia de Jos, care conducea în stare de ebrietate un atelaj hipo furat din Jurilovca.

Mai citiţi şi:

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite