Bărbatul care a încercat să îşi incedieze concubina, în faţa judecătorilor: este acuzat de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A vrut să îşi incendieze concubina FOTO Arhivă Adevărul
A vrut să îşi incendieze concubina FOTO Arhivă Adevărul

Marin Lupu, din localitatea Chilia Veche din Delta Dunării, este acuzat de tentativă de omor şi distrugere prin incendiere. Dosarul în care Lupu este inculpat a ajuns pe rolul Tribunalului Tulcea.

Fapta s-a petrecut în seara zilei de 31 iulie 2011. Marin Lupu şi concubina lui au ieşit în sat, acolo unde au participat la o serbare organizată de autorităţi cu ocazia zilei localităţii.

Concubina nu se simţea foarte bine la petrecere, astfel că în jurul orei 21.00, împreună cu o prietenă de-a sa, a plecat spre casă (un canton situat la 12 kilometri de locul petrecerii).

Plecarea femeii nu i-a picat prea bine lui Marin care, în jurul orei 1.00 noaptea, s-a decis să se răzbune;: s-a dus acasă, a luat un bidon de 20 de litri plin cu benzină şi l-a golit în dreptul patului în care dormea concubina, după care i-a dat foc.

Prietena concubinei s-a trezit din cauza gălăgiei de afară, a reuşit să o trezească şi pe victimă şi au reuşit să iasă la tmp din canton.

„Datorită stării de panică, după ce a fost scoasă din încăpere, concubina autorului a leşinat afară.Prin modalitatea în care s-a comis fapta, viaţa celor două femei a fost pusă în primejdie“, spune procuror Laura Subţirelu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Mai citiţi şi:  

Fraţii Leonte din Greci, trimişi în judecată pentru tentativă de omor calificat

Şase ani de închisoare pentru tentativa de omor din cimitir

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite