Accident cu patru victime la Tulcea. Impactul a avut loc între un autocamion şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu patru victime FOTO ISU Delta Tulcea
Accident cu patru victime FOTO ISU Delta Tulcea

În jurul orei 08.05, pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Măcin au intervenit pentru acordarea primului ajutor şi asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN22, în localitatea Garvăn. În accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, precum şi două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea.

În urma evenimentului, au rezultat patru victime: un bărbat şi  trei femei, conştiente şi cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului.

Cauzele şi circumstanţele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanţii instituţiilor abilitate în acest sens.

Citiţi şi:

Consecinţele braconajului: „Când eram copil, prindeam ştiuca în canalul din spatele casei, acum alergi jumătate de Deltă pentru un peşte“

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite