Zeci de călători din două trenuri InterCity au rămas blocaţi din cauza unor alunecări de teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisoara: Unul dintre trenuri a plecat din Gara de Nord
Timisoara: Unul dintre trenuri a plecat din Gara de Nord

Trenurile InterCity care fac legătura între Banat şi capitală au fost blocate în Mehedinţi de o alunecare de tern. Ploile şi topirea zăpezii au provocat o deplasare a unui stâlp, spun reprezentanţii CFR.

Garniturile de călători au rămas blocate între localităţile mehedinţene Balota şi Valea Albă, zonă în care alunecările de teren au afectat calea verată pe o purţiune de câteva zeci de metri.

Purtătorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspectorul Nicolae Lohon, a declarat, citat de agenda.ro, că alunecarea de teren s-a produs în jurul orei 20.00, între staţiile Balota şi Valea Albă, afectând calea ferată pe o distanţă de aproximativ zece metri. Aceeaşi sursă a mai precizat că sunt blocate două trenuri InterCity. Trenul IC aflat în drum către Timişoara a fost oprit în în Halta Garnita şi trenul care mergea către Bucuresti a fost oprit la locul producerii alunecarii de teren.

La faţa locului au fost trimişi lucrătorii CFR care încearcă să găsească o soluţie pentru pasagerii care se află în cele două garnituri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite