VIDEO Tupeu fără margini. Tânăr filmat cum încearcă să fure o trotinetă electrică pe care o putea folosi gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a fost filmat în timp ce încearcă să fure o trotinetă electrică FOTO STPT
Un tânăr a fost filmat în timp ce încearcă să fure o trotinetă electrică FOTO STPT

Un tânăr din Timişoara a fost filmat în timp ce încearcă să fure o trotinetă electrică dintr-o staţie a Societăţii de Transport Public Timişoara. Trotineta putea fi folosită gratuit, fiind cumpărată de primărie printr-un proiect de încurajare a folosirii mijloacelor de transport alternativ.

Din imaginile făcute publice de Societatea de Transport Public Timişoara se poate vedea cum, ziua în amiaza mare, tânărul merge în staţia de trotinete de la Parcul Botanic şi trage de trotinetă încercând să o smulgă din staţia de încărcare.

„Bunul simţ şi respectul faţă de proprietatea publică nu caracterizează pe toată lumea. Ieri, 19.08.2020, în jurul orei 17, doi tineri încă neidentificaţi au încercat să fure una dintre trotinetele Societăţii de Transport Public Timişoara aflate in rastelul de lângă Parcul Botanic. În încercarea lor, aceştia au avariat standul de andocare/incarcare. În consecinţă, Societatea de Transport Public Timişoara a făcut plângere la Secţia 1 Poliţie”, arată STPT, pe pagina sa de Facebook.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite