VIDEO La 23 de ani, vrea să fie cea mai tânără primăriţă din Banat. Luptă împotriva PSD-istului Marcel Muia, iar modelul ei este Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai tânăr candidat pentru funcţia de primar al unei comune din Timiş este Simona Adriana Nagy, o tânără de 23 de ani din Chevereşu Mare. Candidată din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP) tânăra vrea să-l dea jos pe Marcel Muia (PSD), primar al comunei Chevereşu Mare de 12 ani. Prezent la lansarea candidaţilor din Timiş, Traian Băsescu a alintat-o pe Simona Nagy, cu apelativul „Piticule”.

Partidul Mişcarea Populară şi-a lansat weekend-ul care a trecut candidaţii pentru alegerile locale. Vedetele evenimentului au fost Traian Băsescu şi Simona Adriana Nagy, o tânără din Chevereşu Mare care vrea să spargă monopolul PSD-istului Marcel Muia, primar la Chevereş din anul 2004. Cu ocazia lansării candidaturilor, Simona Adriana Nagy a fost singurul candidat la primăria unei comune care a luat cuvântul pe scena Sălii Capitol din Timişoara.

Vizibil emoţionată, tânăra şi-a citit discursul în care a povestit că primul ei contact cu politica l-a avut din postura de membru al unei secţii de votare. În acelaşi discurs, Simona Adriana Nagy, absolventă a Universităţii de Vest, a spus că modelul ei în politică este Traian Băsescu. „Am cunoscut o altă faţetă a politicii. Politica poate fi frumoasă sau mai puţin frumoasă. Depinde de cine o practică. Sunt o femeie tânără şi am ales să lupt pentru o schimbare în bine, pentru libertatea oamenilor de a se exprima. Probabil veţi spune că dau glas unor clişee. Este adevărat, dar este şi mai adevărat faptul că majoritatea funcţiilor de conducere din România sunt ocupate de persoane nepotrivite. Consider că tinerii au puterea de a schimba în bine viitorul acestei ţări, dar fiecare trebuie să înceapă schimbarea cu sine însuşi. (...) Nu putem descoperi minunea ce zace în noi dacă trăim cu frică sau dacă îi lăsăm pe alţii să aleagă în locul nostru. Trebuie să fim activi şi să ne luptăm. Va fi o luptă grea şi anevoioasă, dar acesta este motivul pentru care sunt în acest partid: Am modele care au demonstrat că se poate: domnul Traian Băsescu”, a spus tânăra în discursul susţinut de pe scena Sălii Capitol.

După evenimentul de lansare a candidaturilor, tânăra s-a apropiat de un „greu” al partidului de la care a încercat să obţină câteva sfaturi despre campania electorală. „Am voie să scriu pe Facebook ce o să vreau să fac? Am făcut o listă cu câteva proiecte. E legal să le pun pe Facebook?”, l-a întrebat tânăra pe mai marele din partid. La solicitarea „Adevărul”, Simona Adriana Nagy a explicat ce a determinat-o să intre în politică, dar şi ce înţelege ea prin...Consiliul Local. „Consiliul Local face anumite alegeri în legătură cu ce se va întâmpla, ce proiecte se vor adopta în comună, ce se doreşte să se facă, se ţine cont de ce vor locuitorii sau nu”, a spus tânăra care crede că îi va fi foarte greu să îl bată pe actualul primar, Marcel Muia, cu care vrea să aibă o dispută civilizată. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite