VIDEO Criză de nervi pentru o profesoară din Timiş. Elevii au dus-o la capătul răbdării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un filmuleţ cu o profesoară de engleză de la Grupul Şcolar Mihai Eminescu, din Jimbolia, a fost, recent, postat pe youtube. În imagini se poate vedea cum profesoara este scoasă din pepeni, dă cu catalogul de catedră şi ţipă la elevi.

Filmarea cu profesoara de engleză din Jimbolia a fost postat, recent, pe youtube. Imaginile, care au fost urcate pe internet, cel mai probabil de un elev, au o dată recentă, dar directorul Grupului Şcolar Mihai Eminescu, Adrian Petruţ, susţine că incidentul ar fi avut loc mai demult, iar între timp profesoara a plecat din şcoală. În imagini se poate vedea, cum tânăra profesoară face o criză de nervi şi ţipă la elevii care nu o ascultau. "Până când? V-am spus că e inspecţie în şcoală!", pare să spună profesoara după ce loveşte cu catalogul de catedră.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal politic în Timiş





Între timp, contractul de muncă al profesoarei a fost desfăcut pentru că a lucrat ca suplinitor. „Nu mai lucrează de un an şi jumătate”, a spus Petruţ. Potrivit acestuia, profesoara nu a mai cauzat probleme, ieşirea nervoasă surprinsă în imagini fiind doar un incident nefericit. „Avea ceva probleme cu nişte copii care nu vroiau să o asculte. Am mai asistat-o la ore. Nu păreau să fie ceva probleme. Domnişoara profesoară era chiar foarte liniştită. Nu era vorba de o femeie isterică. Probabil că au reuşit să o scoată bine din sărite”, a spus directorul liceului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite