VIDEO Colinde cântate de campionii României la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la RCM Timişoara, indiferent din ce colţ al lumii provin, au pus mâna pe... microfon şi au înregistrat un clip cu dedicaţie pentru cei care i-au susţinut de-a lungul anului competiţional care tocmai s-a încheiat.

Campionii României la rugby în ultimii doi ani au pregătit o surpriză pentru fanii lor. Înainte de a pleca în vacanţă, elevii lui Danie de Villiers de la Rugby Club Timişoara au intrat în studioul de înregistrare şi au imprimat un colind pentru fanii lor. Jucătorii români au cântat „Deschide uşa, creştine”, cei străini - „Jingle bells”, iar la final şi-au unit forţele pentru „We wish you a Merry Christmas”, cântat atât în engleză cât şi în română. Evenimentul a fost organizat cu ajutorul TVR şi Opinia Timişoarei, iar jucătorii şi staff-ul tehnic s-au distrat de minune în timpul înregistrărilor.

Aceasta nu este singura tradiţie respectată de rugbyştii timişoreni: pe 1 decembrie, echipa a tăiat porcul, experienţă interesantă mai ales pentru sportivii veniţi din emisfera sudică, RCM Timişoara având în lot jucători din Africa de Sud, Noua Zeelandă, Fiji sau Tonga.

Iată clipul pregătit de RCM Timişoara pentru Sărbătorile de iarnă:

Citeşte şi:

Fotbal cu rugbyşti şi rugby cu fotbalişti

FOTO Timişoara devine din nou campioana României la rugby

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite