Valeriu Tabără se retrage din politică după un cumplit accident de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministrul al Agriculturii a suferit un grav accident cu o zi înainte de alegerile parlamentare. Valeriu Tabără a candidat pentru un mandate de deputat în Colegiul 6, pe listele Alianţei România Dreaptă

Valeriu Tabără revenea la Timişoara, de la Recaş, unde candida pentru al cincelea mandate de deputat. Democrat-liberalul a pierdut controlul maşinii Dacia Logan şi a lovit un cap de pod în apropiere de Izvin, iar apoi s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc cu o zi înainte de alegerile parlamentare. Tabără, care a fost internat la spital cu fractură la ambele picioare, a obţinut doar 19,74 la sută la alegeri. Aflat pe patul de spital, fostul ministru al Agriculturii a decis să renunţe la politică. 

„Rămâne de văzut dacă mă voi mai întoarce pe scena politică. Mai mult ca sigur, nu. Voi rămâne probabil în viaţa publică, dar pe partea ştiinţifică. E normal să ai un mare regret în astfel de situaţii, când ştii că ţi-ai făcut datoria. Nu e simplu să fii parlamentar, numărul 1 ca eficienţă şi ministru la fel. Cred că nimeni nu îmi poate reproşa nimic” a declarat Valeriu Tabără, pentru siteul www.sursadevest.ro.

Valeriu Tabără va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce la începutul săptămânii a trecut deja printr-o operaţie la şold, unde i s-a aplicat un implant de ultimă generaţie. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite