UPDATE Cinci poliţişti de la Secţia 1 Timişoara au fost reţinuţi. Ancheta derulată cu ajutorul serviciului secret al Poliţiei, fostul „Doi şi-un sfert”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală Anticorupţie Timiş a descins, joi dimineaţă, la Secţia 1 Poliţie. Au fost ridicaţi mai mulţi poliţişti.

UPDATE Cinci dintre cei şase poliţişti de la Secţia 1 Timişoara duşi la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Potrivit procurorilor cei reţinuţi sunt Alexandru Cătană Mihăiţă, Stan Sever Florentin, Soare Nicolae Gabriel, Drăguţ Cristian Gabriel, Rogojinaru Aurel. 

UPDATE
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a emis un comunicat de presă în care arată cine sunt poliţiştii Secţiei 1 Timişoara cercetaţi pentru corupţie. Potivit procurorilor, au calitate de suspecţi: Alexandru Cătană Mihăiţă, Stan Sever Florentin, Soare Nicolae Gabriel, Drăguţ Cristian Gabriel, Rogojinaru Aurel şi Capota Florin Alin. Aceştia sunt cercetaţi pentru luare de mită.

„În perioada noiembrie –decembrie 2014 inculpaţii, în calitate de lucrători de poliţie cu atribuţii în constatarea şi sancţionarea contravenţiilor, au pretins sau primit bani sau alte foloase, ori au acceptat promisiuni de bani sau alte foloase de la persoanele cu privire la care au constatat că au săvârşit contravenţii, în special la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pentru a nu le aplica sancţiunile prevăzute de lege şi pentru a nu lua măsurile legale”, arată procurorii Parhcetului de pe lângă Tribunalul Timiş, ajutaţi în anchetă de ofiţerii DNA şi Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, fostul „doi şi-un sfert”.

O acţiune fulger a avut loc în această dimineaţă la Timişoara. Direcţia Generală Anticorupţie Timiş (DNA) a descins la Secţia 1 Poliţie. Au fost ridicaţi mai mulţi poliţişti în cadrul unei anchete a Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care privesc mai multe fapte de corupţie în rândul poliţiştilor.

Poliţişti de la Secţia 1 sunt bănuiţi că luau şpagă pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. Cinci poliţişti au fost duşi la audieri de către ofiţerii de la Anticorupţie. 

Revenim cu amănunte

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite