Ucigaşul care a violat, omorât şi aruncat în canal o fetiţă de 10 ani a dormit în casa ei după crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a strangulat-o pe Monika, ucigaşul din Jimbolia a băut cafea cu familia victimei. Andrei Gearmaty s-a întors în casa familiei, după crimă, şi a ascuns prosopul plin cu sânge chiar în camera fetiţei.

Se cunoşteau de mai bine de 20 de ani. Criminalul era coleg cu fratele mamei, cu care lucra ca tâmplar. Andrei Gearmaty venea des la familia fetiţei şi avea o datorie de cinci milioane la unchiul ei. Monika Ludwig a fost crescută numai de mamă şi vorbea maghiară şi germană la numai trei ani. „Am crescut-o singură, cu ajutorul familiei mele. De tatăl ei nu ştiu nimic. Am născut-o în Germania, la 18 ani avea cetăţenie germană şi îşi făcea un viitor frumos acolo. Eu eram plecată prin ţară să lucrez, ca să o pot întreţine”, a declarat aceasta.

Cunoscut pentru violenţă
Micuţa a murit în cele mai groaznice chinuri. „Avea faţa plină de lovituri şi de sânge când am găsit-o. A plecat cu ea pe la trei după-amiaza şi la cinci era deja moartă în canal. A avut tupeul să se întoarcă la noi în casă şi să bea o cafea cu mama mea, după ce mi-a omorât fetiţa. Am găsit prosopul împreună cu poliţia, chiar la fetiţă în cameră. S-a culcat la noi în casă”, a mărturisit Elisabeta Ludwig, mama îndurerată a fetiţei.

image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU MONSTRUL CRIMINAL

„Individul acela era un alcoolic. A mai avut probleme cu violenţa. De obicei se lua la bătaie când era violent. Ferească să vină prin Jimbolia că îl omorâm cu pietre, dacă nu altceva”, a declarat Elena Petre, o vecină a femeii.

Monstrul care a şocat comunitatea
Crima de la Jimbolia a îngrozit întreg oraşul. Bunica fetiţei, Elena Biacsi, spune că fetiţa a fost lumina ochilor ei. Aceasta povesteşte că sora cea mică a Monikăi întreabă de ea. „Nu ştiu ce să îi spun. Are numai trei anişori”, a declarat femeia. „Bărbatul va fi cercetat pentru omor deosebit de grav şi viol în formă agravantă. Pedeapsa pentru omor deosebit de grav este de la 15 la 25 de ani, iar cea pentru viol în formă agravantă de la 15 la 18 ani“, a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

CRUZIME CRIMINALĂ A agresat o fetiță de zece ani, după care a ucis-o și a lăsat-o într-un canal

Citeşte şi:

Cine este monstrul care a agresat, ucis şi aruncat în canal o fetiţă de zece ani. Criminalul este cunoscut de localnici drept consumator înrăit de alcool

Monstru la 16 ani: adolescent reţinut pentru că şi-a violat patru nepoate - cea mai mică dintre victime are cinci ani

Pedofilul de 16 ani care a violat trei fete: patru ani de puşcărie-sentinţă definitivă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite