Tricoul lui Pantilimon de la Manchester City, vândut la licitaţie cu 1.000 de euro de microbiştii timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex şi Radu la un antrenament al ASU Politehnica. FOTO: sspolitehnica.ro
Alex şi Radu la un antrenament al ASU Politehnica. FOTO: sspolitehnica.ro

Scopul licitaţiei a fost unul caritabil, banii urmând să ajungă în contul unor copii cu grave probleme de sănătate. Tricoul a fost scos la vânzare de suporterii echipei ASU Politehnica Timişoara, din Liga 4, şi a fost adjudecat cu 1.000 de euro.

Licitaţia s-a desfăşurat online, pe site-ul echipei alb-violete, şi beneficiarii ei vor fi doi fraţi, Alex şi Radu, în vârstă de 3, respectiv 5 ani, care au serioase probleme de sănătate. ”Ne bucurăm să anunţăm că portarul Naţionalei de fotbal a României şi a clubului englez Manchester City, Costel Fane Pantilimon nu a uitat de unde a plecat şi a decis să vină alături de noi cu un singur scop: să facem mai bună viaţa unor semeni de-ai noştri. Panti ne-a oferit un tricou violet, de portar, de la Manchester City, cu autograf, pentru ca Druckeria împreună cu ASU Politehnica Timişoara să organizeze o licitaţie pentru acest tricou, iar toţi banii obţinuţi să fie donaţi unui caz social”, spunea comunicatul care anunţat licitaţia, comunicat transmis de Asociaţia Suporterilor Timişoreni ”Druckeria”.

În cele din urmă, tricoul de portar primit de la Costel Pantilimon, care este violet şi are şi un autograf de la fostul jucător al Politehnicii, a fost adjudecat cu 1.000 de euro de către un internaut generos, E. B., care a preferat să rămână anonim.

Alex şi Radu au au avut probleme de sănătate încă de la naştere şi ulterior au fost diagnosticaţi cu autism (mai exact tulburare din spectru autist sau tulburare pervazivă nespecifică). Terapia îi poate ajuta foarte mult, iar acesta poate avea mai multe forme. De exemplu, băiatul cel mare, Alex, se va prezenta de două ori pe săptămână la antrenamentele unei grupe de copii de la ASU Politehnica, antrenată de Cristi Gălan, unul dintre jucătorii echipei din Liga 4.

Mai multe detalii despre licitaţie puteţi afla pe site-ul echipei ASU Politehnica, iar povestea celor doi micuţi care vor beneficia de ajutor în urma acestei acţiuni o puteţi afla de pe pagina lor de Facebook. Cei care vor să-i ajute pe Alex şi Radu pot face şi donaţii personale în contul RO38INGB0000999901703741 de la ING Bank, pe numele Boian Costinela-Georgiana, fiind vorba de un cont de economii pentru copii, fără comisioane.

Citeşte şi:

Tricoul lui Costel Pantilimon de la Manchester City, licitat de microbişti pentru o cauză nobilă

FOTO Spectacol în tribune şi pe teren la derby-ul Timişoarei din Liga a IV-a. CFR Timişoara - ASU Politehnica 0-4

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite