Tot mai mulţi şoferi transformă zona pietonală din Timişoara în şosea. Nu pot scăpa de camerele de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu maşina în Piaţa Unirii FOTO Poliţia Locală Timişoara
Cu maşina în Piaţa Unirii FOTO Poliţia Locală Timişoara

Încă un şofer care s-a plimbat în noaptea de miercuri spre joi cu maşina prin Piaţa Unirii din Timişoara a fost surprins de camerele Poliţiei Locale. Şi acesta va fi sancţionat.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare noaptea trecută, în zona Piaţa Unirii din Timişoara, au observat în jurul orei două, cum un autoturism marca Mitsubishi, de culoare roşie, cu numere de TM, a pătruns în zona pietonală pe strada Palanca. Şoferul a înconjurat piaţa şi, văzându-i pe poliţiştii, a accelerat şi a ieşit tot pe strada Palanca. Acesta a fost însă surprins de camerele video din zonă, zona centrală fiind împânzită de ele. Aşa că nu a fost greu oamenilor legii să-l identifice pe conducătorului auto. 

“Şoferul urmează să fie sancţionat conform OUG 195/2002 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis, dar şi conform HCL 371/2007 pentru că a circulat în Piaţa Unirii fără aviz din partea Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei şi a făcut drifturi în zona menţionată. Acesta nu este singurul caz de acest gen, dupa ce un alt conducător auto a fost surprins de camere în aceeaşi ipostază cu o seară înainte”, a transmis Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale din Timişoara. 

De la începutul acestui an 278 conducători auto au fost surprinşi de camerele video din centrul oraşului pătrunzând în zona Pieţelor Unirii, Libertăţii, Victoriei. Doar 33 aveau aviz pentru a circula în zonele restricţionate, iar din cei 245 o parte au fost deja sancţionaţi, iar alţii sunt în procedura de identificare urmând a fi luate măsurile legale de sancţionare. 

Cu maşina în zona pietonală


Vă mai recomandăm să citiţi:

A fost capturat deţinutul care a fugit de la un punct de lucru din Timiş. Un şofer care l-a luat la ocazie a sunat la 112

Cine era femeia care s-a aruncat cu copiii de la etajul zece. Absolventa de psihologie urma să se recăsătorească cu tatăl micuţilor 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite