Unde au fost capturate două femei din Ucraina, care au forţat frontiera şi au intrat fraudulos în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhiva
sursa: Arhiva

Două femei din Ucraina a fost date în urmărire după ce au refuzat să oprească la controlul de frontieră. Ele au fost prinse în oraşul Galaţi şi se vor alege cu dosar penal pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, joi, 5 mai, la Punctul de Frontieră Galaţi rutier, un autoturism înmatriculat în Ucraina, nu a oprit la controlul de frontieră, intrând fraudulos în România. 

Imediat poliţiştii de frontieră au plecat în urmărirea maşinii, totodată fiind informate celelalte structuri ale MAI în vederea depistării autovehiculului respectiv.

În acelaşi timp au fost contactate autorităţile de frontieră din Republica Moldova pentru identificarea pasagerilor autoturismului sosit din Republica Moldova, stabilindu-se că sunt două femei din Ucraina.

Ulterior, cele două femei au fost prinse pe Faleza Dunării din Galaţi. 

„Autoturismul în cauză a fost interceptat pe o arteră din municipiul Galaţi, în prezent cele două femei fiind preluate de poliţiştii de frontieră, în vederea efectuării cercetărilor în cauză, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a anunţat Poliţia de Frontieră. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Profesoară din Ucraina, fugită din calea războiului: „Am închis casa şi am lăsat tot în mâna Domnului” 

Bloc de locuinţe pentru cazarea refugiaţilor care ajung în Galaţi. Primar: „Ajutăm, suntem solidari!“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite