Suporterii timişoreni: "Nu suntem de acord ca Poli să devină monedă de schimb pe piaţa necurată a politicii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii alb-violeţi în meciul cu UTA
Fanii alb-violeţi în meciul cu UTA

Fanii alb-violeţi au reacţionat la mesajele trimise din ultimul timp de preşedintele clubului, Marian Iancu, prin care oficialul îi îndemna pe toţi cei care ţin la echipa-fanion a Banatului să voteze pentru un anume candidat la apropiatele alegeri locale.

Microbiştii s-au săturat de vorbe, preferând să vadă şi fapte. "Sub masca interesului pentru Poli am auzit zeci de promisiuni, dar nici un lucru concret. Echipa noastră se stinge în timp ce patronatul clubului încearcă să ne înregimenteze politic, după ce a gestionat catastrofal situaţia de la club. Nu vrem să facem jocul politic al nimănui şi nu dorim să ne lăsăm manipulaţi în nici un fel. Fiecare ajutor va fi binevenit, fiecare faptă concretă (fără specule, promisiuni şi vorbe goale de care ne-am săturat de mult) va fi salutată, dar orice încercare de manipulare a noastră va fi sancţionată cu fermitate", spune comunicatul semnat de Asociaţia Suporterilor Timişoreni "Druckeria".

FC Maramureş Baia Mare - Poli Timişoara 0-5 / Moral refăcut pentru jucătorii alb-violeţi cu buzunarele goale

Fanii declară răpicat că încercările de a aduna capital electoral cu numele echipei este un act dezonorant. "Noi reprezentăm o entitate pasională, marcată de un patriotism local activ, în cazul de faţă transpus în dragostea necondiţionată faţă de Poli Timişoara, proiecţia în plan sportiv a spiritului Banatului, şi nu permitem nimănui, nici conducerii clubului, nici autorităţilor actuale sau viitoare, să ne târască într-o mocirlă politică şi bălăcăreală care ne-ar dezonora ca oameni şi bănăţeni. În concluzie, nu suntem de acord ca Poli să devină monedă de schimb pe piaţa necurată a politicii de orice fel, folosită pentru şantajarea emoţională a suporterilor. Îi îndemnăm pe toţi cei care sunt implicaţi în deciderea soartei echipei noastre dragi la decenţă şi bun-simţ, nedorind să ne transformăm dintr-un simbol într-o marfă politică ieftină şi perisabilă", mai spune mesajul suporterii timişoreni.

Puteţi citi textul integral al mesajului pe www.druckeria.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite