Suporterii alb-violeţi au din acest an asociaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Poli Timişoara se pot înscrie în "Druckeria", o asociaţie non-profit a cărei menire este să ajute la bunul mers al Peluzei timişorene, începând de la sonorizare până la organizarea deplasărilor. Orice fan Poli este binevenit, indiferent de locul ocupat pe stadion, atâta timp cât se implică în acţiuni.

Cei care doresc să se înscrie în Asociaţia Suporterilor Timişoreni "Druckeria" o pot face în fiecare marţi, între orele 18:00 si 21:00, înaintea şi în timpul Cafenelei Sportive, o întâlnire săptămânală a microbiştilor timişoreni cu oameni din fotbal, care are loc în clubul D'arc.

Taxa de înscriere este de 10 lei, cotizaţia lunara este 5 lei şi se plăteşte trimestrial (un trimestru = 15 lei). Se mai poate plăti trimestrul rămas din 2010 şi tot anul 2011. Cardul de membru se va putea ridica după o săptămână.

Viitorii membrii sunt rugati vină cu: un act de identitate, poză pe un stick sau să trimita poza şi datele lor înainte, pe email, la adresa contact@druckeria.ro (în cazul în care nu aveţi, poza se poate face şi pe loc), banii pentru minim un trimestru.

În acelaşi timp se vor strânge fonduri şi pentru sonorizarea peluzei, cei care vor să doneze bani o pot face în acelaşi loc, între aceleaşi ore, sau în contul asociaţiei, RO76RZBR0000060012312108.

Cei care nu pot veni în acest interval de timp sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa contact@druckeria.ro, pentru a stabili o altă dată de întâlnire, iar pentru cei care nu locuiesc în Timişoara se va anunţa în curând o modalitate de înscriere. Asociaţia este formată doar din voluntari, iar oricine poate ajuta prin idei sau implicare. În curând va fi lansat şi site-ul asociaţiei, www.druckeria.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite