Şagul este cea mai murdară zonă din judeţ

0
0

Cea mai mare parte a gunoaielor adunate de voluntarii „Let's do it" din Timiş au fost strânse din localitatea Şag sau din Pădurea Verde. Aproximativ 18.400 de saci cu gunoi menajer au fost umpluţi într-o singură zi în judeţ.

Aproximativ 6.500 de voluntari din judeţ s-au întâlnit la finalul lunii trecute pentru a aduna toate gunoaiele din judeţ în cadrul campaniei naţionale „Let's do it Romania". Timişenii ieşiţi pe teren au reuşit să adune 18.400 de saci uriaşi de resturi menajere şi să cureţe o mare parte dintre mormanele de gunoaie cartate în prealabil de echipele de voluntari. Alţi 700 de saci au fost umpluţi cu peturi care vor ajunge la reciclare. Astfel, Timişul se clasează pe locul cinci în topul judeţelor în care s-a făcut curăţenie.

Conform raportărilor din judeţ, în localitatea Şag, curăţată de aproape 500 de voluntari, au fost adunaţi aproximativ 2.000 de saci menajeri de gunoaie. La Lugoj, voluntarii au adunat aproape 1.700 de saci, majoritatea din zona lacului Surduc. Nici Pădurea Verde din Timişoara nu a fost uşor de curăţat. Aici, aproape 600 de timişoreni au strâns peste 1.350 de saci de gunoaie.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite